Menu

Oosterburen

Eltenberg.nl

Wij promoten Duitsland al sinds onze oprichting. Ons Duitsland netwerk richte zich voornamelijk op Sauerland/Winterberg en is ook rond de 60 websites groot met enkele tientallen partnerships. OntdekDuitsland.nl en Oosterburen.nl, Hochsauerland.nl zijn een paar voorbeelden.

Aangezien Montferland een 2 landen punt is zijn we ook een Montferland netwerk aan het opstarten voor onze Oosterburen.

Het plaatje op deze site is de voorpagina van Montferland.de , we starten ook een site voor de promotie van de mooie Rijnpromenade. Ook de arrangementen van alle Duitse Montferlandse ondernemers promoten wij op in ons Duitsland en Montferland netwerk. In 2020 gaat hier onze inspanning in de contacten zitten en nieuwe partners aansluiten. Rainer van Laak de rondvaart boot is de 1ste.

We hebben al meermaals overleg gehad met Sarah Kreipe en Frau Dr. Manon Loock-Braun. Een samenwerkingsafspraak is dat we samen Montferland.de gaan onderhouden en ik de ondernemers in Emmerich ‘meeneem’ in de campagne. Begin Januari is er een trainingssessie in EMM.

Het tweelanden punt project heb ik met jouw besproken. Interreg document heb je gemaakt. Het is nu zaak met Sarah te gaan praten en ook hier aan de gang te gaan. Ze geven al aan dat de huidige campagne stil ligt. Er is geen toekomst beleid, visie, aanjager, goed moment dus om in te haken hier met ons idee het tweelandenpunt.