Menu

Over ons

Montferland Marketing

Wij richten ons op de promotie van Montferland. Met een unieke ligging aan en over de grens met Duitsland, op het snijvlak van de Achterhoek en de Liemers en tussen de Hanzesteden Doesburg en Emmerich am Rhein.

Montferland Marketing heeft een enthousiast en ervaren team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Montferland telkens goed in beeld brengen. We proberen partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrijetijdsproducten te komen om zo Montferland goed op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

Wij hebben sinds onze jeugd veel tijd in Montferland doorgebracht en erg veel affiniteit met de regio. Ons bedrijf werkt voor meer dan 1.500 toeristische ondernemers en we promoten elke regio en provincie van Nederland. Hiermee zijn we al 20 jaar de grootste destinatie marketing organisatie (DMO) van Nederland. Wij hebben tot dusver een paar honderdduizend gasten in Montferland geboekt met onze arrangementen en zijn onder andere eigenaar van Montferland.nl en nog zo’n 6.000 andere webconcepten.

Er is ons gevraagd door het bestuur mee te denken en te helpen Montferland goed op de kaart te zetten. Dat is de reden dat wij ons Montferland netwerk het afgelopen jaar uitgebreid hebben met dagarrangementen zowel voor consumenten als bedrijven. In 2020 gaan we weer flinke stappen zetten en helpen we steeds meer ondernemers, stichtingen en de gemeente met de ontwikkeling, het managen en de marketing van hun organisatie, locatie of bestemming.

Het 1e kwartaal van 2020 werken wij aan:

  • Toeristiek
  • Productontwikkeling
  • Conceptontwikkeling
  • Social Media
  • Partnerships
  • Presentaties & Rapporten

Wij gaan altijd voor de lange termijn! Bouwen aan een netwerk kost tijd, energie en geld. Netwerkmarketing is blijvend krachtig en het netwerk, de concepten en het opgebouwde bereik is je eigendom.

Wij presenteren ons zelf tijdens de live presentatie met praktijkvoorbeelden en kansen voor Montferland in de nabije toekomst. 

Er is altijd ruimte en tijd voor een brainstorm over toerisme en recreatie op ons kantoor aan de Hoofdstraat 1 te Didam.

Met vriendelijke groet,
Montferlandmarketing.nl / CRIO

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling
Directeur
0316-581910
Email: rob@montferland.nl