Menu

Social media kanalen
Facebook-pagina Montferland.nl: Community met nu 7.151 fans en 2034 actieve leden in de groepen. Grootste social media kanaal in Montferland met de meeste beleving. 

Facebook-pagina Kasteelstad: Community met nu 2.803 leden en 1113 actieve leden in de groepen. Het social media-kanaal die de Kasteelstad Citymarketing campagne helpt aanjagen.
Facebook-groep Montferland Fan: Community met 2034 leden, waarin inwoners en bezoekers van de regio zélf Montferland-beelden, -teksten en -ervaringen delen met andere leden.

Facebook-groep Kasteelstad in Beeld: Community waarin 1113 enthousiaste Kasteelstad-fans de mooiste zelfgemaakte beelden van de stad met elkaar delen.
Instagram-pagina Montferland.nl: Social media-kanaal waarmee door middel van beeld de schoonheid van Montferland kan worden getoond. Momenteel heeft het kanaal 2.496 volgers.

Instagram-pagina Kasteelstad: Social media-kanaal om Kasteelstad op een visuele manier over te kunnen brengen. Op het moment volgen 924 mensen de pagina.

Voor het laatste bijgewerkt 9 Okt 2020 – Montferland op 1 – Sinds September hebben we er 1 instagram account bij : magischmontferland met nu 1608 volgers