Menu

Aan het woord

De korenbloem staat voor het begin van goede tijden. Op deze pagina enkele opmerkingen hoe men ‘ in het veld’ het werk van de Stichting Montferland Marketing ervaart.

Nico Wissink - Voorzitter Stichting Kasteelstad

Door de Stichting Montferland Marketing krijgt de regio Montferland de aandacht die het verdient. De Stichting Kasteelstand ondersteunt dit initiatief dan ook ten zeerste.

Sarah Kreipe

Manager Economische ontwikkeling en citymarketing in Emmerich

Ik wil de zeer prettige samenwerking nog meer verdiepen en ben heel blij met de adviezen en de onderlinge samenwerking. Als ik een cijfer zou moeten geven, een dikke 9

Elmer - Beachclub Stroombroek

Jullie hebben in enkele sessies prachtig werk afgeleverd. Echte vaklui die meedenken en op een hele enthousiaste manier aan het werk gaan. Voor het eerst in jaren het gevoel dat het nu goed opgepakt word.

Lynn - Hotel Ruimzicht te Zeddam

We zijn heel positief over het volume en de kwaliteit van de gasten die jullie aanleveren. Ook ontdekken we arrangementen waarvan we niet wisten dat er markt voor was.

Els Rutten - Pvda

Ik word al enkele jaren met enige regelmaat bijgepraat over de campagne Montferland op 1. Ik ben persoonlijk onder de indruk van de passie en de kwaliteit waarmee de Stichting Montferland Marketing zich inzet voor Montferland. Een stichting die de politiek op handen moet dragen en die voorspoed en verbinding brengt in Montferland.

Raymond Cremer - CDA Lokaal Montferland

Stichting Montferland Marketing komt met echt waardevolle initiatieven welke ook zichtbare successen boeken’ .

Montferland fans

Montferlanders over de Montferland Fan facebook foto club. Hier zitten een paar duizend fans in.

Juliette en Bennie, beetje veel en vaak maar verder mooi en een hele leuke fb pagina.

Jeffrey, Ria, Helga en Rocky , Ine , Herman , Desiree , Francis en vele anderen, heel erg leuk super leuk prachtig en nog veel superlatieven .

Het is net als bij teveel toeristen een uitdaging het enthousiasme een beetje te sturen.