Menu

Bedrijven

De stichting werkt met professionele Montferlandse bedrijven die hun sporen verdiend hebben en uitermate gespecialiseerd zijn in hun vak en dit met veel passie voor Montferland inzetten. De bedrijven zien het als een eer en doen er voor hun eigen regio meer dan een tantje bij om met veel inzet en passie deze campagne mogelijk maken. We moeten het samen doen !

Fotografie

Robin Sommers / Kasteelstad 's Heerenberg

Fotografie is voor mij het creatief vertalen van emoties en inspiraties naar beelden. Online en voor drukwerk.

Gelderdrone

Olaf Kroezen / Didam

Ik maak met passie dronebeelden van ons mooi Montferland en verzorg drone films en fotografie veilig en volgens de ROC-L richtlijnen en ben ROC-L gecertificeerd.

Studio Hell

Ron Hell / Lengel

In mijn studio verwerk ik foto’s en video’s tot professionele opnames geschikt voor online, radio en tv.

Toeristische bestemmingsontwikkeling

Crio BV / Didam

Toeristische bestemmingsontwikkeling, sinds 1999 Montferland aan het promoten, onder andere via Montferland.nl .
Actief in heel Nederland.

Ik ben aangesteld om Montferland op 1 te zetten, dat doe ik niet zelf. Daarom stel ik het team voor dat zich al jarenlang inzet voor Montferland. Hoog opgeleid, begeleid door mijzelf en mijn partner Christel Gieling met jarenlange ervaring en succes overal in Nederland.

Christel Gieling, Suzan Waalders voor de contacten met de bedrijven en stichtingen . Ons hele sales en marketing team voor redactie en reserveringen. Frans en Erwin systeemontwikkeling.

We zetten onze campagnes in de Achterhoek, de Liemers in Gelderland en de rest van Nederland ook in om Montferland in de regio, in de provincie en landelijk goed op de kaart te zetten.

Met vriendelijke groet,

Rob

Drukwerk

En of print / 's Heerenberg

Van ontwerp tot eindprint, drukwerk