Menu

Arrangementen

Deze campagne heeft als basis een veelzijdig toeristisch aanbod, dus we zijn begonnen met aanbodontwikkeling. Nieuwe vrijetijds-arrangementen waarbij je ook direct ondernemers met elkaar aan het verbinden bent. Het veelzijdige Montferland geeft je talloze kansen om je creativiteit en ervaring te gebruiken om leuke nieuwe arrangementen samen te stellen. 

Om een toeristische campagne te starten heb je ongeveer 25 deelnemende ondernemers/organisaties nodig en 200 nieuwe vrije tijds arrangementen.  Wij hebben dit in 2019 gerealiseerd, waardoor we ook in staat waren om nieuwe websites rondom het vrije tijds aanbod te realiseren. 

Het samenstellen van 1 enkel combinatie arrangement kan soms een lang voortraject hebben. Het onderstaande arrangement koste 12 afspraken om met de deelnemende partijen alles goed af te stemmen en ze mee te nemen in dit arrangement.  De campagne ligt op de plank in afwachting van andere tijden , die er weer komen, als senioren weer bustrips gaan maken. 

Bus arrangement voor Senioren verenigingen.

 

Arrangementen aanvragen en resultaten worden verwerkt via het Montferland Data platform.

 Ervaring uit de praktijk

Het werken met arrangementen geeft het platform een groot bereik in de regio en daarbuiten. De 24/7 bezette informatie en reserveringsdienst pakt de aanvragen op een meer dan professionele manier op. De omzet blijft in de regio, want kan het bij de 1 niet, dan is er wel een ander bedrijf dat het arrangement kan uitvoeren. Samengestelde arrangementen verbinden ook ondernemers die normaal niet met elkaar zouden samenwerken. Geeft dus nog meer diversiteit in het aanbod.