Menu

Deel je evenementen

Je kunt je evenement delen met ons via mail, stuur de informatie naar redactie@montferlandmarketing.nl en onze redactie verwerkt het evenement in het netwerk.

Gebruik Facebook Evenementen , en waarom is dit zo interessant?

Er wordt heel véél gedeeld op Facebook. Voor bedrijven is het dan ook steeds moeilijker om mensen te bereiken met relevante info en ‘top of mind’ te blijven. Verwerk elk evenement dat je organiseert op Facebook evenementen zodat je gebruik gaat maken van de kracht van ‘Social Proof‘.

Hoe werkt dit ?

Veel van je Facebook vrienden hebben interesse in een event? Dan krijg jij hier ook vaak een melding van in je tijdlijn en kan je aangeven of je zelf geïnteresseerd bent of gaat. Het bekende Sneeuwbaleffect!

Bij openbare evenementen kunnen deelnemers ook hun eigen vrienden uitnodigen. Wanneer iemand een uitnodiging ontvangt van een vriend is de kans ook groter dat hij of zij een kijkje zal nemen op je evenementenpagina en zal deelnemen.

Post je een nieuwe update op je Facebook Eventpagina? Dan krijgen gemiddeld meer mensen dit te zien dan een ‘standaard’ update op je bedrijfspagina. Bovendien krijgen deelnemers vlak voor en tijdens het event een reminder: zo blijf je top of mind!

Vertel ons over je aanstaande evenement

Elk facebook evenement melden via een mail aan redactie@montferlandmarketing.nl. Wij plaatsen je evenement dat ook nog eens op de evenementen pagina’s van alle passende facebook pagina’s van onder andere het facebook kanaal van Montferland.nl. Dus nog meer bereik voor je evenement, een nog groter sneeuwbaleffect.