Menu

Netwerk

De Stichting Montferland Marketing heeft een groot en krachtig netwerk ontwikkeld. Conceptontwikkeling is 1 van de 8 hoofdactiviteiten van het uitvoeringsprogramma waar de Stichting aan werkt.

Dat levert Montferland heel veel bereik en bezoek op. Sommige dorpen sites ontvangen nu al tienduizenden bezoekers per jaar.  Een kleine rekensom geeft je aan hoeveel bezoek alleen de dorpen het platform opleveren. Vanuit de dorpen concepten stuur je veel bezoekers door naar andere concepten in het netwerk.

Meer informatie over onze dorpen campagne

 

Netwerk marketing  , bouwen aan een online platform, zorgt voor maatwerk rondom thema’s , bestemmingen en evenementen. Het is een bewezen succesvolle aanpak , waarbij alle buitengewoon goede resultaten van het afgelopen seizoen laten zien dat de Stichting heel goed weet waar ze mee bezig is. Het is hard werken, en je moet ervaring hebben in deze aanpak. Die kennis is er in ons mooie Montferland, dus die zetten we in !

We houden met enige regelmaat de raad en bestuurders van Montferland op de hoogte van de ontwikkelingen in het platform.