Menu

Montferland Netwerk

 

Montferland Netwerk Ontwikkeling

 

Netwerk marketing is het verzamelen en verbinden van contacten. Het bedenken en bouwen van websites en het opzetten van social media kanalen.

Een eigen media netwerk (owned media) betekent dat je onafhankelijk van allerlei mediakanalen de markt kunt bewerken via je eigen netwerk. Je concepten zijn uniek en maatwerk dat past bij je eigen regio. Je houdt als regio zelf de controle over de inhoud, de vormgeving, het medium en de frequentie van het verspreiden van de content. Nieuwe wensen en behoeften worden snel opgepakt waardoor je altijd voorop loopt in plaats van ontwikkelingen af te moeten wachten en altijd en overal bereik in te moeten kopen.

Netwerkmarketing is dé beproefde methode om steeds sterker de markt te bewerken.

Ons advies is een meer-merken-beleid om een regio goed op de kaart te zetten. Dat betekent het verder bouwen aan zoveel mogelijk concepten rondom de hotspots in het bestaande Montferland netwerk

 

In bovenstaande tekening is zichtbaar gemaakt hoe dat netwerk wordt uitgebouwd en steeds groter wordt door verbindingen te leggen. Het opzetten van een netwerk is uiteraard wel even werk en samenwerken maar blijvend erg krachtig. Deze netwerken onderhouden is eenvoudig als je het maar goed automatiseert. Wij werken al sinds het begin van ons bedrijf via netwerken die we telkens uitbouwen en hebben veel websites en netwerken wat ons een onderscheidende en unieke positie in Nederland geeft

In dit onderdeel van de website wordt zichtbaar gemaakt hoe ons Montferland netwerk zich ontwikkelt en hoe dit aansluit op netwerken van de Achterhoek, de Liemers, Duitsland, Gelderland, de Hanzesteden en ons landelijke netwerk.

Uiteindelijk versterken al die netwerken elkaar en doordat er heel veel verbindingen ontstaan is het WEB wat je ‘geweven’ hebt heel groot. Daarmee ‘vang’ je bezoekers die overal en nergens zijn op het WEB.

  1. Wij promoten in het Montferland netwerk nu 184 producten/arrangementen die we voor de ondernemers/stichtingen/verenigingen samengesteld hebben.
  2. Deze producten promoten we via online concepten rondom bijvoorbeeld Kasteelstad, hét citymarketing concept in Montferland
  3. Kasteelstad promoten we weer in de bestemmingsmarketing campagne voor Montferland.
  4. Montferland promoten we via een groot Gelders netwerk (websites en social media kanalen) en geven we zichtbaarheid in onze netwerken van de omringende regio’s zoals de Achterhoek.
  5. Montferland producten promoten we in ons landelijke netwerk en in onze doelgroepkanalen.
5 niveaus

Het netwerk dat ontstaat begint met een intensief traject met de partners. Hun productaanbod wordt gepromoot in een stad-, regio-, provincie- en landelijke marketing campagne. Al deze netwerken met langlopende campagnes zijn van ons en inzetbaar voor de regio Montferland.