Menu

Bouwproject Montferland

We leven in een wereld waar het platform de dienst uitmaakt. Wie besteld er niet bij Bol.com, zoekt via Google.nl of spreekt af met vrienden via Facebook of Snapchat.

Door zelf een platform / netwerk te realiseren investeer je in een duurzaam krachtig platform dat Montferland in de volle breedte tot in lengte van dagen kracht gaat geven.

Toevalliger wijze is 1 van onze uitvoerders hierin gespecialiseerd , dus 1 van de eerste doelstellingen is dat platform in de basis te realiseren en er direct voor te zorgen dat iedereen er van kan profiteren. Tevens krijgt het Montferland platform prominente aandacht in een Gelders platform en een landelijk toeristisch platform.

Platform marketing in combinatie met netwerk marketing is dé aanpak van de Stichting Montferland Marketing.

Rondom 1 hoofdportaal, Montferland.nl , bouwen we een netwerk van online concepten en social media kanalen die Montferland tot het kleinste detail uitermate goed en krachtig op de kaart zet.

Omdat voor veel mensen in eerste instantie lastig is om te begrijpen verwijzen we altijd naar een sterrenhemel. Ontelbare verbindingen tussen krachtige en minder krachtige sterren. Zo is het ook met het Montferland netwerk.

1 van de workshops die we gaan organiseren is de workshop : Montferland Platform

Een sessie met praktijkvoorbeelden en inzichten hoe een platform als deze op allerlei manieren ingezet word voor evenementen en toeristische ondernemers.

Dit is een sessie van 1 dagdeel die we organiseren begin Februari 2022.