Menu

Kasteelstad

Naar aanleiding van onze presentatie nog een korte uitleg waar de Stichting Montferland Marketing mee bezig is als je het over Kasteelstad ’s Heerenberg hebt.

Montferland breed

Kijk op deze site, TijdvoorMontferland.nl,  en neem de tijd om de informatie rondom de toeristische campagne Montferland op 1 tot je te nemen. Bij vragen lig ik het een en ander graag in een persoonlijk onderhoud toe.

De Kasteelstad ’s Heerenberg stadspromotie campagne

Dit is een aparte campagne die volledig verweven is met onder andere het Montferland netwerk. Kijk op de pagina Kasteelstad voor informatie wat er uitgevoerd is en waar we mee aan het werk zijn.

Wij promoten Kasteelstad ook in Gelderse en Cultuurnetwerken van Crio. Bijvoorbeeld op een site als Cultuurgids.nl en op veel dorpen en regio pagina’s , zoals OntdekdeLiemers.nl of de Achterhoek.nl.

Dagelijks werk in uitvoering

Je bent dagelijks bezig met controle op de social media kanalen. Om kwaliteit daar te waarborgen. Evenementen in de gaten houden en delen en zorgen voor content in de vorm van nieuwe foto’s maar ook het bedenken van nieuwe arrangementen en dit jaar vooral evenementen.

Tussentijds resultaat.

Dit alles zorgt voor veel meer bezoek in Kasteelstad ’s Heerenberg en er is een stevig platform gerealiseerd waarop je verder kunt bouwen in de toekomst.

Uitdagingen

Ervoor zorgen dat er alleen goede pers in de krant komt. De krant is niet echt een medium waarop je bepaalde beslissingen moet nemen, zeker niet op negatief nieuws. Maar uiteraard gebruikt men de pers af en toe wel voor beeldvorming.
1 van de uitdagingen voor ons is ook de nieuwe politieke situatie te gebruiken om af te komen van de politiek rondom al onze inspanningen. Het moet gaan om de inhoud, en inhoud en kwaliteit is er heel veel in Kasteelstad ’s Heerenberg. De stad is echt een parel . Wij vinden het ontzettend inspirerend om samen met al die interessante berghenaren, prachtige verhalen te presenteren aan het publiek en te proberen er 1 inspirerende club van te maken.

Met vriendelijke groet,

Rob Kraaijenvanger