Menu

Marketing niveau 5


We gaan voor het hoogste niveau:
Marketing niveau 1 en 2 en 3 en 4 en 5: 100% online, soms print, intensieve partnerships met partners. Samen ondernemen, begrip en ervaring in de toeristische bedrijfsvoering. Als ondernemers de andere ondernemer versterken.

  1. Basic marketing – Een specialist verkoopt producten/arrangementen.
  2. Reactieve marketing – Een specialist verkoopt het product en geeft de klant de mogelijkheid om te bellen als hij of zij vragen heeft. 365 Dagen per jaar van 9 tot 22 uur bereikbaar.
  3. Accountable marketing – Onze specialist neemt vlak na de verkoop contact op met de klant om navraag te doen of het product aan de verwachtingen heeft voldaan. De verkoper vraagt ook om informatie om het product of de service te verbeteren. Dit helpt ons om nog beter te presteren.
  4. Proactieve marketing – Onze specialist gebruikt sociale media kanalen om het gebruik van het product te bespreken. Ook worden er tips gegeven, zodat de klant makkelijk kan beslissen.
  5. Partnership-marketing – Wij werken continue met onze partners samen om ervoor te zorgen dat de klant nog meer uit het product haalt. Wij nemen buiten de verkoop dus de rol van een consultant in. Met onze ervaring vullen wij als het ware het product aan. Regelmatig is er product overleg met onze partners zodat ze steeds krachtiger de markt kunnen bewerken.