Menu

Monitoring & Rapportage en Communicatie

informeren

In de Montferland op 1 campagne is communicatie met het veld, daar waar de kennis & ervaring ligt, uitermate belangrijk. De Stichting Montferland Marketing kiest voor participatie. Een mooi woord waar veel kracht in zit. Focus vooral op participatie van vakmensen , die met hun kennis & ervaring en passie voor hun vak de campagne kwaliteit en inhoud geven. 

Rapportage

Er is wekelijks veelvuldig overleg over de voortgang van alle activiteiten met de uitvoerders van de campagne.

Ondernemers, bestuurders en andere belanghebbenden

Ondernemers worden bezocht en de zaken die uit de besprekingen komen worden verwerkt en meegenomen in de campagne. Politiek en bestuurders worden regelmatig bijgepraat over de ontwikkelingen van de campagne. Dit al sinds de start in de lente van 2019.

Montferland Data Platform

365 dagen per jaar zijn resultaten inzichtelijk gemaakt via het Montferland Data Platform . Dit online platform is een complexe integratie van producten voor monitoring, analyse en rapportage. Een omgeving waar je zaken opslaat als klanteninteracties, web data, klanthistorie, contacthistorie, klanttevredenheidsonderzoek impressies, kliks, aanvragen voor arrangementen, omzet, respons op mail en sms. De informatie is toegankelijk via een gebruikersvriendelijke interface die 24/7 online de actuele stand van zaken laat zien.

Communicatie via Montferlandmarketing.nl

De missie en doelen van de Stichting Montferland Marketing worden via deze site gecommuniceerd. Regelmatig plaatsen we nieuws op de blog en laten zien hoe projecten zich ontwikkelen.

Werkgroepen

Heel belangrijk is de deelname van vakmensen in de werkgroepen. Deze werkgroepen worden zelfsturend en krijgen budget en middelen om door hun zelf bepaalde doelen te behalen. Geen bestuurders dus, maar vakmensen die zelf sturen en hun ideeën inbrengen. Een hele andere dynamiek, omdat het alleen om de inhoud gaat en het bijbehorende resultaat. Als men wil kan men altijd terugvallen op een groep ervaren uitvoerders/bestuurders voor advies & ondersteuning

Workshops en Heisessies

Workshop uitnodigingen staan al voor verschillende ondernemers in Montferland. Er zijn ook al heel veel workshops gegeven , in die sessies zijn ook nieuwe werkgroepen ontstaan. 

 Ervaring uit de praktijk

Het werken met werkgroepen waar vakmensen met elkaar invulling geven aan de uitvoering van het werk in de groep is dé , bewezen, succesvolle werkwijze.  Participatie is het toverwoord. Bij de specialisten zit de kennis en ervaring en ook de drive die nodig is in veranderingstrajecten. Deze werkgroepen werken gauw geheel zelfstandig waardoor het besturen van een grote campagne een stuk eenvoudiger word. Ze kunnen altijd een beroep doen op het bestuur voor advies en benodigde middelen daar waar nodig.