Menu

Bestemming Montferland

Bestemmingmontferland.nl onze BUS campagne. Dit zijn seniorenreizen naar Montferland die op door de weeksedagen in Montferland arriveren. Horeca ondernemers krijgen omzet op momenten dat het in hun zalen normaal rustig is. Musea en allerlei hotspots in Montferland krijgen zo extra omzet. De website is ontwikkelt , specifiek voor senioren.

Deze campagne is klaar voor de start en kan gelanceerd word zodra alles weer normaal is. We zijn met enkele horeca ondernemers nog bezig om meer arrangementen samen te stellen. Vanwege Corona zit dit er nog aan te komen. Het duurt nog even maar dan kunnen ook ouderen weer een dagje uit. Belangrijk dus om hier op tijd de campagne in te zetten.

1ste doel is op een volume van 50 duizend jaarlijkse bezoekers te komen via deze doelgroep.

 

Wij sturen dit Montferland magazine naar 600 ouderenverenigingen waarvan wij de contactgegevens hebben. Elk van die vereniging heeft ongeveer 200/300 leden en ondernemen meerdere busuitjes per jaar. 1ste doel is op een volume van 50 duizend bezoekers te komen via deze doelgroep. Tevens promoten we deze arrangementen op Vijftigplus.nl en Senioren.nl en de bijbehorende social media kanalen ( 120k plus volgers )