Menu

Uitleg horeca

Het zijn uitdagende tijden ook voor de horeca.  Als Stichting Montferland Marketing proberen te anticiperen op alle ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen. Tijdens Corona met  Afhalenenbezorgen.nl en Earlydinner.nl om in te spelen op nieuwe regelgeving mbt Corona.

Iedere horeca ondernemer krijgt op zoveel mogelijk manieren een podium waarbij alle aandacht en bereik direct doorgestuurd word naar de website van de ondernemer.

We denken ook vooruit en bouwen concepten om horeca ondernemers bijvoorbeeld ook te ondersteunen op de Trouwmarkt. Trouwen in Montferland.nl is een voorbeeld van een portaal dat de horeca leads en bruiloften geeft. Niet alleen de horeca, iedereen die in de trouwmarkt actief is krijgt er een podium.

De horeca in Montferland krijgt ook aandacht in online netwerken en social media kanalen in de Liemers, de Achterhoek, de Oosterburen, in Gelderland en in de rest van Nederland.

Wij volgen alle social media kanalen en plaatsen acties en berichten door op de social media kanalen van de Stichting Montferland Marketing.