Menu

Regio netwerk

Een goede relatie met onze buren en een goede zichtbaarheid in de omliggende regio’s is van belang. Met onze Oosterburen werken wij ook samen. Via Montferland.de trekken we samen op om Montferland ook daar goed op de kaart te zetten.

Onze Achterhoekse marketing campagne loopt nu 20 jaar. Het geeft ons de mogelijkheid de Montferlandse ondernemers en Montferland krachtige exposure te geven in de Achterhoek.

In de Liemers en de Hanzesteden en alle andere Gelderse streken hebben wij soortgelijke netwerken. In alle andere provincies en regio’s in Nederland beschikken we ook over grote netwerken en partners met mooie vrijetijdsproducten.

Voorbeeld promotie regio de Achterhoek

Wij promoten de Achterhoek al sinds 1999, dus nu al meer dan 20 jaar.

Ons Achterhoek netwerk bestaat uit 80 websites, enkele social media-kanalen en is 70 partnerships groot.

Bovenstaande screenshot is de voorpagina van Deachterhoek.nl. Hier is te zien dat Montferland een prominente positie heeft. De arrangementen van alle Montferlandse ondernemers promoten wij op onze Achterhoekse websites. In 2020 gaan wij ons ook in de Achterhoek nog meer profileren. Voornamelijk richting de Achterhoekers die uiteraard ook Montferland weer bezoeken.

Momenteel is de grootste Achterhoek promotor het bedrijf Feestfabriek van de Zwarte Cross, maar ook van anpakken.nl. 

Het zijn de ondernemers die de Achterhoek goed op de kaart zetten.

In de Achterhoek zijn het ook bedrijven als HIM en Markant die met inspirerende evenementen de regio op de kaart zetten. 

Ons advies is te investeren in content distributie van Montferlandse evenementen en arrangementen in de Achterhoek en andere omliggende regio’s.