Menu

Onze inspanningen

In 1999 zijn we gestart met onze regio-campagnes, veel campagnes lopen dus al langer dan 20  jaar en wij zijn nog  volop aan het bouwen. 

Dit is er wat er inmiddels is gerealiseerd in al die jaren:

  1. We zijn nu enige duizenden gesprekken met toeristische ondernemers verder.
  2. 1500 cont(r)acten
  3. 4000 Arrangementen zijn besproken en uitgeschreven. 
  4. Er zijn 8974 websites in de lucht die we verder uitbouwen. 
  5. We werken dagelijks aan honderden social media-kanalen die nu wekelijks honderdduizenden mensen bereiken. 
  6. We zijn consultant voor ondernemers, stichtingen en verenigingen. Wij o.a. de uitvoerder en aanjager van de city marketing campagne voor Kasteelstad 
  7. We sturen fotografen en drone piloten het veld in. We hebben in totaal nu een kleine duizenden foto’s en video’s laten maken en bewerken.
  8. Een partnership opstarten betekent dat je vaak enkele weken tot een paar maanden aan het bouwen bent. Je spreekt hiervoor veelvuldig met de partners. Dit voeren wij uit met onze partnership- specialisten die allemaal ervaren zijn in productontwikkeling en een krachtige partnership kunnen opstarten en begeleiden. 
  9. Wij hebben nieuwe concepten gemaakt in verschillende regio’s om de positie van ons netwerk. Dit regio netwerk versterken wij continue.
  10. We hebben heel veel partijen bij elkaar gebracht en doen veel ‘zendingswerk’ bij besturen, verenigingen, stichtingen en ondernemersclubs.

Al met al betekent dit dat ons netwerk steeds groter wordt met talrijke, warme contacten. Dit netwerk en vooral de contacten zijn heel waardevol en een basis voor vertrouwen en groei naar de toekomst.